dimarts, 15 de maig del 2012

MÉS IMATGES DEL MONTCABRER.... què n'opineu?

Hola amics i amigues....
us deixem un enllaç per a què feu memòria d'aquell dia tan meravellós.... que passàrem plegats.... eh! que no exagere ni gota. Llàstima de la calor que en va fer un gra massa.
Són una vintena de fotos, dels que féren el cim i dels que no... que tot s'hi val.

I sabeu què? 
Ens agradaria molt que ens deixàreu els vostres comentaris. 
Els qui ho organitzàrem tot volíem sobretot la participació dels joves. Tota la nostra energia va encaminada a proposar ofertes per a ells i elles, que els fassen més participatius, per a què fassen noves amistat o en reforcen de velles, que els ajuden a veure el món amb una perspectiva més àmplia....

Pensem que aquestes eixides aporten el seu granet de sorra. Defensem que l'educació no s'ha de quedar a les aules i en això Institut i AMPA estan totalment d'acord, per això volem compartir aquestes activitats amb professorat i resta de personal de l'Institut. 
I han respost a la nostra crida: Leo i Paqui van ser uns representants d'excepció del col·lectiu professional del nostre "Insti". Gràcies!!!

I els alumnes, han donat la talla i han estat un bon grapat de gent molt enèrgica.... fina al punt que en el trajecte estudiaven per a l'exàmen de física. Ep! Que són el futur que ha de fer reviscolar aquest món de vegades un poc endormiscat. Ànims!!!

I vosaltres, què en penseu?
Una recomanació abans de posar-vos a escriure les vostres reflexions..... pegueu una ulladeta a les fotos.