diumenge, 29 de gener del 2012

DIMARTS 31 DE GENER: Dia Internacional de l'arbre


Estimades famílies,

A pesar de la crítica situació en la qual ens trobem, per motius coneguts sobradament, l’AMPA no vol deixar de ser optimista.
Ens agrada trobar motius de celebració que ens estimulen a continuar col·laborant en l’educació dels nostres fills i filles. Aquest curs n’han coincidit dos:
1-     
1- 1- 2011 any Enric Valor
2-   2- 2012 25è aniversari del nostre Institut i de la nostra AMPA

Hem pensat fer-vos un detallet per a agraïr-vos la confiança que ens dipositeu pel fet de ser socis d’aquesta associació.  Aquest regal té dues cares:

UN PUNT DE LLIBRE que, us indica contactar amb nosaltres, i ens recorda a tots qui era Enric Valor, un dels grans mestres de la literatura valenciana, que ha donat nom a tants i tants instituts, entre ells el nostre.

UN PLANÇÓ d’arbre autòcton mediterrani (un pi, una carrasca....), per a commemorar també el dia de l’arbre. Val a dir que aquest arbret l’heu de plantar allà on cregau convenient. Per a fer-ho podeu seguir les instruccions que us donarem. Heu de saber que aquests arbres els concedeix gratuitament la Conselleria de Medi Ambient a totes les associacions que ho sol·liciten.

On, quan i com podeu aconseguir el vostre obsequi?
El dimarts 31 de gener de 2012 (Dia Internacional de l’arbre)
A la pista de pilota  de l’Institut
A les 13:30 – Alumnes de l’ESO (socis de l’AMPA)
A les 14:30 – Alumnes de Batxiller (socis de l’AMPA)

Esperem poder-vos saludar personalment a vosaltres o als vostres fills,

AMPA IES Enric Valor, Picanya
Gener 2012



1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona per la iniciativa.