dissabte, 3 de desembre del 2011

NECESSITEM LA TEUA COL·LABORACIÓ

Benvolguts amics i amigues,

poc a poc aneu coneixent el nostre bloc.

Ja tenim visitants periòdics, ja tenim algun seguidor i ja tenim algunes felicitacions per la tasca que hem iniciat. Això ens anima i ens fa pensar que podem aconseguir un dels nostres objectius, ser un canal viu de comunicació entre les famílies del nostre centre i, també, ser un punt de trobada on cercar informació útil en temes educatius, culturals i de temps lliure; útil per a nosaltres, mares i pares, i útil per a ells i elles.

Ens fa falta, però, una cosa molt important, la vostra col·laboració. Per a això us demanem tres coses:

1- que us feu seguidors del bloc per mail. Trobareu l'enllaç a la columna dreta del bloc
2- que feu ressò d'aquest nou canal de comunicació a amics i coneguts
3- que ens comuniqueu en quina secció del bloc voleu col·laborar de forma periòdica, en cas que hi tingau interès. Feu-nos-ho saber per correu electrònic: ampa.ies.enricvalor.picanya@gmail.com. És una experiència gratificant.

Si tens passió pel cinema i vols motivar la joventut a veure bones pel·lícules. Si ets estudiant de l'Institut i tens ganes de compartir amb la resta de joves els llibres que t'apassionen. Si la muntanya et fa vibrar i vols contar-nos les teves escapades..... aquest és el teu bloc!!

De fet acabem de publicar una informació a la secció "Museus i exposicions" que tal vegada us interesse: Museus i exposicions

Gràcies per dedicar-nos un poc del teu temps i per voler compartir amb tots nosaltres les teues idees.