dilluns, 14 d’abril del 2014

“Tus hijos frente a las adicciones”


LA DIRECCIÓ GENERAL D’INNOVACIÓ, ORDENACIÓ I POLÍTICA LINGÜÍSTICA informa que:

El pròxim dia 26 d'abril del 2014 a les 11.00 hores en el saló d'Actes de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, D. Francisco Salvador Pascual Pastor, impartirà la quinta sessió de la II Edició de l'Escola de Pares i Mares.

QUINTA  SESSIÓ : “Els teus fills enfront de les addiccions”
PONENT:  Francisco Salvador Pascual Pastor
DATA: 26 d'abril del 2014
HORARI:  d'11 a 13:30 (o 14)
INSCRIPCIÓ:  Fins al 24 d'abril

D. Francisco Salvador Pascual Pastor és Doctor en medicina per la UMH i Màster en Drogodependència i altres trastorns addictius per la Universitat Alfonso X el sabio.
Member of International Scientific Advisory Committee (ISAC). Global Addiction Lisboa 2011. Pisa 2013. Roma 2014.


BREU RESUM DE PONÈNCIA: prevenció i maneig de les conductes addictives en els jóvens. El Dr. Pascual proporcionarà  dades sobre alcoholisme i drogoaddicció en jóvens publicats pels últims informes i proporcionarà claus de prevenció de conductes addictives, així com estratègies per a les famílies a l'hora d'abordar la presència d'estes addiccions en els seus fills i filles

Comptem amb la seua col·laboració a l’hora d’informar el nombre més gran de pares i mares sobre esta sessió, i els recordem el següent enllaç electrònic, perquè aquells pares i mares que vullguen assistir puguen omplir el model d’inscripció a la jornada, atés que l’aforament del saló d’actes és de 250 persones:

http://www.cece.gva.es/relin/val/escuela_padres.htm

Els assistents que així ho desitgen podran vindre acompanyats pels seus fills o filles xicotets, a partir de 3 anys, que seran atesos per monitors de temps lliure mentres dure la sessió formativa.

-------------------------------------------------------------------------------------

El próximo día 26 de abril de 2014 a las 11.00 horas en el salón de Actos de la Conselleria de Educación, Cultura y Deporte, D. Francisco Salvador Pascual Pastor, impartirá la quinta sesión de la II Edición de la Escuela de Padres y Madres.

QUINTA  SESIÓN : “Tus hijos frente a las adicciones”
PONENTE:  Francisco Salvador Pascual Pastor
FECHA: 26 de abril de 2014
HORARIO:  De 11 a 13:30 (ó 14)
INSCRIPCIÓN:  Hasta el 24 de abril

D. Francisco Salvador Pascual Pastor es Doctor en medicina por la UMH y Máster en Drogodependencia y otros trastornos adictivos por la Universidad Alfonso X el sabio.
Member of International Scientific Advisory Committee (ISAC). Global Addiction Lisboa 2011. Pisa 2013. Roma 2014.

BREVE RESUMEN DE PONENCIA: prevención y manejo de las conductas adictivas en los jóvenes. El Dr. Pascual proporcionará  datos sobre alcoholismo y drogadicción en jóvenes publicados por los últimos informes y proporcionará claves de prevención de conductas adictivas, así como estrategias para las familias a la hora de abordar la presencia de estas adicciones en sus hijos e hijas

Contamos con su colaboración a la hora de informar al mayor número de padres y madres sobre esta sesión, y les recordamos el siguiente enlace electrónico, para que aquellos padres y madres que quieran asistir puedan cumplimentar el modelo de inscripción a la jornada, dado que el aforo del salón de actos es de 250 personas:

http://www.cece.gva.es/relin/es/escuela_padres.htm

Los asistentes que así lo deseen podrán venir acompañados por sus hijos o hijas pequeños, a partir de 3 años, que serán atendidos por monitores de tiempo libre mientras dure la sesión formativa.