dimecres, 31 d’octubre del 2012

LES VESPRADES LITERÀRIES: L'AMPA us anima a participar. COMPREU EL LLIBRE AVUI A L'INSTI

LLIBRE DE LECTURA
PER A LA PRIMERA VESPRADA LITERÀRIA
DEL CURS 2012-13 

El llibre de lectura seleccionat per a la Primera Vesprada Literària, que tindrà lloc en el mes de novembre, es titula  EL PLANETA DELS SIMIS. És una obra de Pierre Boulle.
Nosaltres recomanem l'edició de la col.lecció Ciencia entre lletres, que ha traduït al valencià el professor Juli Avinent.

De què va el llibre?
Hi ha èssers humans en un altre lloc, diferent de la nostra galàxia? És la pregunta que es fan els passatgers d'una nau espacial que sobrevola un planeta proper a Betelgeuse: s'hi albiren ciutats, carreteres curiosament semblants a les de la nostra Terra. Després d'haver-s'hi posat, els tres homes descobreixen que el planeta està habitat per simis. Aquests els capturaran i es dedicaran a experimentar amb ells. Davant els simis els caldrà donar proves de la seva humanitat...
     
       Hi ha alguns exemplars a la Biblioteca.
       Si vols comprar-lo ho pots fer a través de l’Institut, abonant l quantitat de 10 euros a la Direcció d’Estudis fins dimecres 31 d'octubre.

Alumnat des de 3r ESO, professorat, personal d'administració serveis, pares i mares... animeu-vos a llegir-lo i us esperem