diumenge, 3 de juny del 2012

I A L'ESTIU QUÈ?


CAMPAMENTS D’ESTIU JULIOL I AGOST
Arriba l’estiu i els nostres fills i filles necessiten un descans, i a l’hora activitats per a cansar-se. Avui volem proposar-vos dos campaments d’estiu per anar a la muntanya organitzats pel GRUP SCOUT MOWGLI.
És un grup scout que pertany al Moviment Escolta de València, té la seu a València, al barri de Patraix, molt prop de Picanya (a quatre parades de metro), i que ofereix els seus campaments d’estiu a qualsevol xiquet o xiqueta, encara que no siga scout.
En juliol els majors, de 14 a 18 anys, se’n van a una trobada internacional de scouts, que se celebra cada 4 anys, a Suissa, del 16 al 31 (encara en queden 5 places). Allà trobaran joves de la seua edat de diversos països del món.
Del 2 al 14 d’agost, els qui tenen entre 7 i 14 anys se’n van al Parc Natural de l’Alto Tajo,  terme de Poveda de la Sierra, a la província de Guadalajara, i situat entre Conca i Terol. Ací encara queden moltes places, però convé inscriure’s  també abans del 16 de juny.
Alguns alumnes del nostre institut formen part d’aquest grup, i els campaments d’estiu funcionen de meravella. Per això us animem a estudiar la possibilitat de portar els vostres menuts i majors a participar en activitats de la natura en un context on estan organitzades activitats lúdiques per a cada dia del campament.
El correu electrònic del grup és gs_mowgli@hotmail.com
Si voleu informació directa, podeu parlar amb algun dels dos responsables del grup:
ALEJANDRO: 666512534                      CRISTINA:      686550346
Molt prompte us passarem l’enllaç de la web del Mowgli, tan bon punt hagen incorporat tota la información dels campaments a la seua pàgina.
Si algú vol informació directa des del punt de vista d’una mare, pot escriure al correu de l’AMPA, a l’atenció d’Empar.