dimarts, 22 de maig del 2012

22 MAIG, MANIFESTACIÓ, PLAÇA ST AGUSTÍ, 18.00

Mobilitza't per l'ensenyament públic, en valencià i de qualitat!  Data: 21/05/2012 13:41
L'ensenyament públic de qualitat és un dret fonamental, és el de tothom, és el de la igualtat d’oportunitats, el que normalitza el valencià. Escola Valenciana s'uneix a la vaga i les manifestacions del 22 de maig. A les 18 hores totes i tots a Alacant, Castelló i València.  
Llegix tot l'escrit

FAPA València recolza les vagues a l’ensenyament públic

11/05/2012
La presidenta de FAPA-València, Remei Santacatalina en representació de totes les seues AMPA, ha mostrat el seu suport aquest matí a la convocatòria de vagues en l’ensenyament públic convocades per les pròximes setmanes per part dels sindicats per les condicions laborals del professorat que repercutirà negativament en l’atenció a l’alumnat i per una escola pública de qualitat. Llegeix tot l'escrit.

  El comitè de vaga rebutja la publicació de l’aplicació de les retallades estatals al DOCV i crida a la vaga el 22M
Es mantenen mobilitzacions per als dies 23, 30 i 31 de maig i s’ajornen les jornades de vaga
El comitè de vaga de l’ensenyament públic valencià format pels cinc sindicats de la Mesa Sectorial després de les assemblees amb treballadores i treballadors del passat 17 de maig i de la reunió amb la. Llegir tot el text

22M: Vaga general estatal a tots els nivells educatius
Contra les retallades en educació i per la defensa dels drets fonamentals, la vaga es celebra demà a l'ensenyament públic, privat, concertat i universitari.
La tercera jornada de vaga a l'ensenyament al País Valencià culminarà en  manifestacions a les 18.00h en Alacant, Castelló i València.  Llegir tot l'escrit

 22M: Tots a la Vaga de l’educació

Els sindicats de professors CCOO, UGT i STE`s, juntament amb la CEAPA i el Sindicat d'Estudiants hem convocat una vaga general educativa per al dia 22 de Maig amb la qual respondre unitàriament a aquest atac sense precedents a l'educació pública. . Llegir tot el text.

22 de mayo. Huelga general en Educación.

Los sindicatos del profesorado han convocado una huelga general en todos los niveles de la enseñanza, desde la Educación Infantil, hasta la Universidad hoy 22 de mayo.
CEAPA ha pedido a los padres y madres que apoyen la jornada de huelga, se opongan al desmantelamiento de nuestro sistema educativo y defiendan el derecho a la educación de nuestros hijos e hijas y el futuro de nuestra sociedad. “No podemos caer en el error de reaccionar cuando sea tarde ¿Cómo les explicaríamos a nuestros hijos e hijas que miramos para otro lado cuando otros les arrebataban su futuro?  Llegir tot el text