diumenge, 4 de març del 2012

UNA CARTA ALS MESTRES AL DIARI L'INFORMATIU... DE GENER

Fa uns dies que no us contem res.
I aa obrim el calaix i ens trobem un grapat de coses que teníem pendents.

L'INFORMATIU.COM:

Si encara no el coneixeu, val la pena que li pegueu una ullada. És un diari digital valencià. Cal que ens hi anem acostumant, a llegir la premsa a l'ordinador, o al mòbil. Hi ha qui diu que els periòdics en paper tenen els dies comptats. Pareix una idea prou versemblant, tal com va la tecnologia, no?
Al tall de les mobilitzacions per les retallades del Consell i les mesures preses per alguns centres i recomanades per alguns sindicats, aquelles de deixar de fer activitats extraescolars, teatres, colònies, viatges,e xcursions, museus, etc us recomanem que llegiu el següent article del diari mencionat Amics mestres, no és això  de ja fa unes setmanes. Val a dir que aquesta no és la postura del nostre Institut, de la qual cosa ens alegrem, per consens de tot el claustre, no han suprimit cap de les activitats previstes ja que defensen que el més important de la seua tasca és l'educació i aquesta passa per totes les activitats que han estat realitzant sempre, a més a més de les aules. Ja ho sabeu la cultura i la vida és dins i fora dels centres educatius.
Ja vam manifestar en una assemblea de professors, que l'AMPA agraeix i felicita aquesta postura.

Comentar-vos sobre aquest diari ens ha vingut al cap rellegint les notes preses en la xerrada a l'Institut del dia 20 de febrer.