dilluns, 27 de febrer del 2012

LA MANIFESTACIÓ DE DISSABTE. Parlem-ne!

Dissabte a les 18.00.  Una gentada!

Hora de reclamar, de queixar-se, de dir allò que volem, allò que no volem perdre. De fer-ho amb calma, junts, amb trellat, amb coneixement, amb criteri i si a més a més hi posem bona dosi de creativitat millor. Val la pena parar esment a les pancartes, n'hi ha de senzilles, de fetes arreu a última hora, de molt pensades, de molt enginyoses, monocolores o a tot color, amb pal i sense pal, menudes i gegants... Paraules, paraules, paraules. Per a expressar idees, pensaments, sentiments. Paraules!!!
És fantàstic vuere com es pot exercir el dret a les mobilitzacions i a la protesta civilitzada. Ho sabem fer bé, nosaltres, les 250 mil persones que vam eixir el carrer dissabte passat.
I ara recordem episodis tristos de tota aquesta moguda: estudiants, Lluís Vives, càrrega policial....
Tan difícil és respectar les normes del joc? Perquè qui té la paella pel mànec se n'aprofita i utilitza armes que no són necessàries? La llei del més fort! Potser pensaven que la por faria callar els joves. No! No callaran mentre tinguen motius per cridar.
Tenim uns joves plens d'energia que defensen el seus drets, pel futur de tots en les mateixes condicions. Al carrer i de forma pacífica.  I la resta, els que no som tan joves, els donem el nostre suport.